Op deze pagina vindt u meer informatie over hoe u een mislukte installatie of upgrade van de WSB Notes Ripper alsnog kan laten slagen.
Upgrade van versie 1.2.0.0 of ouder
Wanneer u van een oude versie upgrade naar een nieuwe, dan kan het gebeuren dat deze twee als aparte software worden beschouwd, in plaats van een nieuwe versie van dezelfde. Om deze reden kan een upgrade mislukken al lukte het op onze test-systemen meerdere malen zonder problemen. Doorloop de volgende stappen:
Stap 1: Verwijder alle versie van de WSB Notes Ripper via het configuratiescherm.
Klik “Start” en vervolgens “Configuratiescherm”. Binnen Windows 8 opent u het “Metro UI Startscherm” en zoekt u naar “Configuratiecsherm”. Klik hierbinnen op “Een programma  verwijderen” en wacht tot de lijst is ingeladen. Selecteer vervolgens een versie van de WSB Notes Ripper en klik bovenaan op “Verwijderen”. Doorloop deze procedure totdat er geen enkele versie van de WSB Notes Ripper overblijft.
Stap 2: Download de nieuwste versie via onderstaande link
Stap 3: Voer het exe-bestand uit.
    Hierbij zal u administratormachtigingen dienen toe te staan.
Stap 4: Pak de bestanden naar een voor u bekende locatie uit.
    Klik hiervoor op “Extract”
Stap 5: Navigeer naar de bestanden en voer “Setup.exe” uit.
    Windows installer zal nu de PowerPoint AddIn installeren voor u.
    OPMERKING: indien u een probleem heeft in deze fase, gelieve dit dan te rapporteren.
     OPMERKING: Binnen Windows 8 zal u dienen aan te geven dat de applicatie te betrouwen is. Dit doet u via “Meer info” en “toch uitvoeren”.
Upgrade van versie 2.0.0.26 of nieuwer
We bevelen u aan om eerst een nieuwe update uit te voeren. Dit doet u door stappen 2 tot en met 6 te doorlopen van hierboven. Indien het bijwerken nog steeds niet lukt, verwijder dan eerst voorgaan de versies zoals beschreven in bovenstaande eerste stap en probeer de installatie daarna opnieuw.
Let op dat u in Windows 8 de applicatie toestaat zichzelf te installeren. De Smartsreen Filter kan de installatie namelijk verhinderen. Ook beveiligingssoftware of de ingebouwde beveiliging in Internet Explorer kan dit voorkomen.
Stap 6: Verwijder de uitgepakte bestanden om schijfruimte vrij te maken.
Certificaatfouten
Wanneer Windows Installer er niet in slaagt om de applicatie te installeren omdat de certificaten niet vertrouwd worden, neem dan contact met ons op. Gelieve de specifieke error mee te delen, indien mogelijk door de tekst te kopiëren naar een Word of tekstbestand, of door een schermprint te maken.
Waarom wordt de software als schadelijk beschouwd?
Windows en Internet Explorer, evenals Norton en andere beveiligingsproducten vertrouwen geen software die niet over een publiek certificaat beschikken. Concreet betekent dit dat onze applicaties niet geïdentificeerd kunnen worden bij een erkend certifiëringsbureau waardoor zij als onbetrouwbaar worden beschouwd.
Originele software die u download vanaf onze officiële locatie wordt niet voorzien van schadelijke malware, noch andere kwaadaardige software. Wij haten deze zaken evenzeer als u en het zou enkel onze naam schaden wat wij ten alle tijden willen vermijden. Indien u na dit bericht de software nog steeds niet wenst te vertrouwen, dan raden wij u aan hem gewoon niet te installeren, zo voelt u zich veilig.
Meer informatie over dit onderwerp vindt u terug op: http:\\wesper.be\applicaties\beveiliging.html

WSB Notes Ripper

Wesper Forum
Official Wesper Sites Belgium forum

Copyright 2014 © Wesper Sites Belgium                          

Cookies - Privacy Policy              

Contact             

Hoofdsite        

31/10/2014

Wesper Netwerk Applicaties Navigatie Contact Cookies Delen